Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@04:36:53 GMT

زندگی مایکل جکسون بر پرده سینما

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۳۸۲۸

زندگی مایکل جکسون بر پرده سینما

بعد از انتشار فیلم مستند اچ بی او درباره زندگی «مایکل جکسون» که با حواشی بسیاری همراه بود، فیلم سینمایی از زندگی این خواننده ساخته می‌شود که نویسنده «گلادیاتور» فیلمنامه آن را می‌نویسد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، گراهام کینگ تهیه‌کننده فیلم برنده اسکار «بوهمین راپسودی»، با وارثان مایکل جکسون، برای استفاده از داستان زندگی و موسیقی‌های این خواننده در یک فیلم سینمایی به توافق رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کینگ برای فیلمنامه این پروژه جان لوگان نویسنده فیلم‌های سینمایی «گلادیاتور» و «هوانورد» را به خدمت گرفته است. هنوز استودیو و منتشرکننده‌ای برای این فیلم در نظر گرفته نشده است.

به گفته منابع مختلف، این فیلم سینمایی بر ضد مستند «ترک نورلند» که از سوی شبکه اچ بی او منتشر شده بود، نیست. این مستند در مورد افرادی است که ادعا می‌کنند در دوران کودکی مورد تعرض مایکل جکسون قرار گرفته اند که البته اتهام آن‌ها رد شد. مستند چهار ساعته «ترک نورلند» در جشنواره فیلم ساندس نمایش داده شده بود.

سخنگوی گراهام کینگ این پروژه را تایید کرده؛ اما چیزی در مورد اینکه فیلمنامه لوگان شامل اتهاماتی است که به مایکل زده شده، نزده است. این فیلم تمامی زندگی و حرفه جکسون را پوشش می‌دهد. جکسون در سال ۲۰۰۹ در سن ۵۰ سالگی درگذشت.

در واکنش به مستند «ترک نورلند» که جایزه مستند جشنواره امی را دریافت کرده بود، خانواده جکسون از شرکت اچ بی او شکایت کردند و معتقد بودند، از پول برای دروغ گویی در این مستند استفاده شده است! آن‌ها همچنین به پخش فیلم یکی از کنسرت‌های جکسون، واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: «مسخره‌باز» در هفته اول میلیاردی شد "بیگاه" آماده اکران می‌شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پول جشنواره فیلم فرهنگ و هنر فیلم سینمایی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است

فیلم سینمایی «همسایه شما، زهره» به کارگردانی علی درخشنده از چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سینماهای گروه «هنروتجربه» اکران شد. از این رو به گفت‌وگو با مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما و تئاتر درباره این فیلم پرداخته‌ایم.

مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما درباره فیلم سینمایی همسایه شما، زهره گفت: همسایه شما، زهره فیلمی است که درد دارد اما علاج ندارد. در بطن جامعه آدم‌های دردمند چاره ای جز سکوت یا مرگ ندارند. در این فیلم زهره زنی با درد مشترک جامعه امروزی تلاش دارد حرف بزند، سکوتش را بشکند و صدایش را فریاد بزند، ولی متاسفانه در جامعه ما این صدا را خفه می‌‌کنند.

وی ادامه داد: فیلم همسایه شما زهره، تلاش دارد بیانگر بی مهری‌های جامعه ای باشد ‌که هیچ کس از حال دیگری خبر ندارد، حتی در جامعه کوچکی مانند خانواده. در خانواده آنقدر بی عاطفی افراد موج می‌زند و کسی صدای تنهایی مادر را نمی‌شنود که زهره مجبور می‌شود انتقام بگیرد.

این منتقد افزود: درخشنده به درستی درد امروز را می‌فهمد و در این فیلم به روانکاوی و آسیب های جامعه اجتماعی ایران می‌پردازد که بیشتر افراد در زمان طفولیت گریبان گیر آن می‌شوند و در بزرگسالی آثار این افسار گسیختگی بیشتر گریبان گیر آن‌ها می‌شود.

فراست بیان کرد: زیبایی داستان دلنوشته‌ها و به نوعی اعترافات زهره است که به زیبایی داستان اضافه کرده است و تماشاگر با نوشته‌های زهره دوست دارد ادامه داستان را ببیند. همچنین بازی خانم رویا افشار نشان از چیره دستی ۴۰سال هنرمند بودن را به رخ می‌کشد. 

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: این فیلم سینمایی در آخر این حرف را می‌زند که آدم‌های جامعه ما درد دارند، از بی کسی، بی‌مهری غم دارند اما در تنهایی خود گیر می‌کنند؛ آدما وسط غم و تنهایی و غصه‌هایشان می‌میرند و شاید ظاهراً همه چیز خوب باشد اما روح در بدن جان می‌دهد و انسان فکر می‌کند دیگر توان ادامه دادن ندارد و نفس کم آورده است. در آخر می‌‌گویم آدم‌ها را در ناراحتی و در تنهایی رها نکنید چون آن زمان آدم زنده است اما واقعاً می‌میرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است